Translate

onsdag 14 april 2010

Det liberala magasinet Nu uppmärksammar fp i Färgelanda

Nu" är det liberala magasinet med den väldigt tråkiga layouten. Tyvärr är det allt för vanligt att tidningar som den här envisas med att ha ett extremt tråkigt yttre. Det är synd, för "Nu" är egentligen en riktigt bra tidning med välskrivna reportage, intressanta gästskribenter etc. Jag läser tidningen med stort intresse.
Fredagens tidning fick följa med som reselektyr under lördagens flygresa. Även detta nummer bjöd på intressant läsning. Huvudreportaget handlade om Sveriges sju folkpartistiska kommunalråd och vårt eget, Kenneth Carlsson får stort utrymme.
Bland det tråkiga i läsväg kan man finna hur det officiella folkpartimagasinet uppmärksammar Färgelandas Fplista, där kvinnobristen belyses. Detta har redan skrivits om i vår lokaltidning som bekant. Något som även jag skrivit om här i min blogg.
Även om det aldrig är roligt att konfronteras med mindre roliga saker, är det ändå viktigt att det kommer upp i ljuset och synliggörs. Det som man skulle önska nu är att även frågor som åldersfördelning, förnyelse och rekrytering aktualiserades och diskuterades.